07616045-Vitasports-header-fysioYoga

Wij geloven dat yoga nuchter kan zijn en toegankelijk en aantrekkelijk voor iedereen.
Vitasports biedt vlotte, energieke lessen. Get ready to sweat!

Yoga biedt een gezonde balans tussen lichamelijke conditie, kracht, flexibiliteit en ontspanning. Daarnaast verbetert yoga je sportprestaties. Voor sporters zijn yogatechnieken zeer effectief. Het verbetert de stabiliteit, mobiliteit en coördinatie. Yoga vergroot de lichaamskracht en verkleint de kans op blessures.

Vitasports biedt verschillende yogalessen aan.

YOGA F&T

POWER BOOST
Een dynamische, vlotte les. Deze complete workout maakt je supersnel superfit. Je ontwikkelt kracht en uithoudingsvermogen, terwijl je je ademhaling controleert en totale focus houdt. Een complete workout, toegankelijk voor iedereen. Je werkt aan versterking van specifieke spiergroepen; borst, core, benen, rug en armen. Je energielevel wordt weer opgeladen.

FLOW SLOW
Een serie van basisposities in een relaxed tempo. Stap voor stap bouwen we een sequence van poses op tot een slow flow die je focus en ontspanning brengt.

FLEX & STRETCH
Een ontspannende les, perfect voor sporters die na een intensieve training willen stretchen en aandacht hebben voor stabiliteit en mobiliteit. Een les met langzame bewegingen waarbij je posities langer vasthoudt en je lichaam volledig ontspant.

PERSONAL TRAINING
Onder begeleiding volledige focus leggen op je persoonlijke yoga practice? Of wil je sneller sterker en fitter worden? Vitasports biedt personal training op maat. Je werkt individueel of in een duo aan verbetering van je techniek en kracht.

BUSINESS
Vitasports biedt yoga aan voor bedrijven. We stellen bedrijfslidmaatschappen samen en geven in-house workshops. Zo houdt u uw werknemers fit, gelukkig en gezond!

Er worden het gehele jaar door op verschillende dagen en tijdstippen yogalessen aangeboden.
Vanaf januari bieden wij weer een nieuw abonnement aan:
1 les per week – 3 maanden – € 150,-

Voor meer informatie, inschrijven of wil je deelnemen aan een proefles vul onderstaand formulier in.
Vermeld bij je inschrijving je voorkeursdagen.

See you on the mat!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw mobiel nummer (optioneel)

Onderwerp

Uw bericht

 

 

Scroll to Top