SportStars

Leuk dat je meer wilt weten over het Sport Stars Programma.

Wil je deze week een gratis proeftraining volgen? Mail dan naar alex@vitasports.nl

Sport Stars in het kort: Sport Stars is het nieuwste beweegprogramma van Vitasports Fysiotherapie & Training. Het doel van deze trainingen is om de motorische vaardigheden bij kinderen, in de leeftijdsgroep van 5 tot en met 12 jaar, te verbeteren. Als (toekomstige) Sport Star ga je op een uitdagende en inspirerende manier je bewegingsvaardigheden ontwikkelen om uiteindelijk nog beter te worden in jouw sport!

Kinderen zijn gek van alles wat met sport en bewegen te maken heeft. Het liefst rennen en springen ze de hele dag. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt echter dat de motorische vaardigheden van kinderen jaarlijks afnemen, ook bij de kinderen die al sporten. De reden? Minder tijd en ruimte om vrij te bewegen, beperkte gymlessen op school en te sport-specifieke trainingen bij de sportclub. Om kinderen de mogelijkheid te geven om zichzelf verder te ontwikkelen heeft Vitasports Fysiotherapie & Training een programma ontwikkeld waarbij basisschoolkinderen worden gestimuleerd de motorische vaardigheden zoals coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid verder te ontwikkelen. Deze training zorgt er niet alleen voor dat kinderen nog beter worden in de sporten die ze al doen, maar het zorgt er ook voor dat er een levenslange basis wordt gelegd in de motorische ontwikkeling van het kind. Het resultaat? Een fitter, gezonder en sterker kind, die ook nog eens uitblinkt in zijn sportieve prestaties. Judo, zwemmen, hockey of tennis? Wat jouw favoriete sport ook is, met Sport Stars helpen we je om nog beter te worden. Gerichte oefeningen worden afgewisseld met spelvormen, waardoor je nog beter wordt in je sport.

Droom je ervan om topscoorder te worden van je voetbalteam of een olympische medaille te winnen? Dan is Sport Stars echt iets voor jou!

Ben jij een Sport Star? Schrijf je dan snel in via de onderstaande link. De trainingen starten vanaf april.

Kenmerken van Sport Stars:

  • Ophaalservice vanaf het schoolplein en ophalen na werktijd (uiterlijk 18.00 uur)
  • Betere atletische basis
  • Ontwikkelingsrapport
  • Locatie betreft Ruitersboslaan 44, Breda
  • Kosten:
    • Maandbedrag: € 32,00 (op basis van 4 trainingen)
    • Losse training: € 9,50 per keer

Voor meer informatie over dit programma kunt u contact opnemen via: info@vitasports.nl

Scroll to Top