Op iedere woensdagavond worden er verschillende trainingen aangeboden. Uniek hierin is dat er per week ingeschreven kan worden voor een vorm naar keuze.

Datum: Woensdag 7 maart 2018

Locatie: Sportcentrum Teteringen

Tijd: Wat: Inschrijven:
20.00 – 21.00 uur Advantage Practice Tour

Klik hier om in te schrijven

 

21.00 – 22.00 uur Advantage Practice Tour

Advantage Practice Program
Via de link kan vanaf donderdagochtend ingeschreven worden voor de nieuwe week. Dit kan tot de woensdag erop; 12.00 uur. Hieronder staat een uitleg van ieder onderdeel. Het maximum aantal deelnemers is weergegeven waarbij de regel vol = vol geldt. Op basis van volgorde inschrijving wordt dit bepaald. Bij te weinig aanmeldingen ontvang je na woensdag 12.00 uur bericht van ons.

Wil jij graag training volgen maar je kunt niet iedere week trainen want je werkt bijvoorbeeld onregelmatig? Of je wilt alleen trainen wanneer het jou uitkomt? Dan is de Clubavond met trainer ideaal voor jou! De clubavond met trainer is namelijk enigszins vergelijkbaar met de bekende vorm van tennistraining. Als deelnemer ben je actief bezig met het complete slagenarsenaal, waarbij je per slag enkele aanwijzingen mag verwachten.

Datum: woensdag 7 maart

Tijdstip: 20.00 – 21.00 uur of van 21.00 – 22.00 uur

Kosten: € 10,00 per persoon

Maximum aantal: 10 personen

Minimum aantal: 4 personen

Inschrijven Advantage Practice Program

Welke workshops staan nog op de planning?

In de komende periode zullen er verschillende programma’s worden aangeboden, hieronder staan een aantal workshops die op de planning staan. Houdt de website/facebook in de gaten om te weten welk aanbod er komende week op het programma staat!

  • Studententennis
  • Service
  • Poachen in het dubbelspel
  • Tactiek dubbelspel
  • Volley/Smash
  • Competitietraining (In maart kun je samen met je competitieteam een lessenreeks volgen om optimaal voorbereid te zijn voor de voorjaarscompetitie).

Datum: Coming Soon

 

Fit4Tennis on court

Na eerdere succesvolle edities van Fit4Tennis, wordt dit product uitgebreid naar de tennisbaan! Vind jij het fysieke aspect van sporten belangrijk en zou je dit graag willen door middel van tennis? Dan is Fit4Tennis on court ideaal voor jou! De lessen richten zich op de verschillende pijlers die door middel van ‘drills’ met bal en racket worden aangeboden.

Workshop: Poachen in dubbelspel

Denk jij in het dubbelspel vaak: ‘Oh, deze bal had ik kunnen hebben?’ Of hoe en wanneer moet ik nu bewegen aan het net? Stel jij je wel eens deze vragen? Dan is de workshop Poachen in het dubbel ideaal voor jou! Wat is poachen dan eigenlijk? Poachen is het proberen te onderscheppen (met een volley) van een cross geslagen bal van de tegenstander. In het dubbelspel heeft de netspeler vaak een cruciale rol. Door middel van uitleg, video en oefening geven we jou graag specifieke handvaten over een actieve netspeler.

Workshop Tactiek Dubbelspel!

Bij de workshop Tactiek Dubbelspel zal er zeer specifiek worden ingegaan op de tactische principes. Tijdens deze workshop zal gebruik worden gemaakt van videomateriaal, waardoor jij als deelnemer ook visuele aanwijzingen meekrijgt.

Datum:

Tijdstip:

Kosten: € 15,00 per persoon

Maximum aantal: 6 personen

Minimum aantal: 4 personen

 

Comments are closed.

Scroll to Top