KNLTB

07616019-Header-performance

KNLTB

We werken samen met de KNLTB en volgen de opleidingen en applicaties vanuit de tennisbond op de voet. De reorganisatie van de tennisbond biedt nieuwe kansen voor de opleiding. Samenwerkingen in de stad en regio zijn binnen het Performance Center vanzelfsprekend, evenals de samenwerking met de andere coaches.

 

scoutingsdag vitasports

Performance Center Scoutingsdag

Speciaal voor kinderen die geboren zijn in 2008 t/m 2011 organiseert de KNLTB in samenwerking met het Performance Center op 17 juni van 13.00 tot 16.00 uur een regionale scoutingsdag.
Ook jij bent van harte welkom om samen met een vriendje of vriendinnetje plezier te beleven aan tennis. Wie weet wordt het tennistalent in jou wel ontdekt en word je de nieuwe Kiki Bertens of Robin Haase!

Wedstrijdjes én plezier
Op een KNLTB regionale scoutingsdag speel je gedurende middag een aantal wedstrijdjes en doe je mee aan leuke bewegingsactiviteiten. De wedstrijdjes worden gespeeld volgens het Tenniskids principe en plezier staat hierbij centraal! Ook vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom. Deelname aan de dag is gratis.

Programma Performance Center
Er staan deze middag leuke activiteiten op het programma bij ons:
– Wedstrijdjes
– Sport Starts Bewegingsscholing
– Fysieke testen

Val je extra op?

Tijdens de KNLTB regionale scoutingsdagen willen wij kinderen vooral enthousiast maken voor tennis.
Daarnaast helpt het de KNLTB en de (gecertificeerde) tennisscholen om een beeld te krijgen van het niveau van de jongste kinderen in de regio en uiteindelijk dus in Nederland.

Kinderen die opvallen worden na de dag uitgenodigd voor een tweede regionale scoutingsdag in november/december 2018 en vervolgens eventueel voor een derde regionale scoutingsdag in maart 2019. De kinderen met de allermeeste aanleg die geboren zijn in 2009 of eerder, kunnen zelfs nog gescout worden voor de KNLTB Jeugdopleiding 2018-2019. Zij ontvangen hierover uiterlijk eind juli 2018 persoonlijk bericht.

Inschrijven
De KNLTB regionale scoutingsdagen vinden plaats op verschillende locaties in het land. Gecertificeerde tennisscholen organiseren de dagen in samenwerking met de KNLTB. Ook de tennisleraar van jouw vereniging is van harte welkom.
Schrijf je direct in voor één of meerdere KNLTB regionale scoutingsdagen bij jou in de buurt.
De deadline van inschrijven is 48 uur voor aanvang van de dagen.

Hopelijk zien we jou op onze scoutingsdag!
Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met de KNLTB via jeugdopleiding@knltb.nl of met Vitasports (Performance Center) via office@vitasports.nl.

 

Scroll to Top