Tennisschool

07616019-Header-tennis

Training? Tuurlijk!

De Vitasports Tennisschool verzorgt al jaren uiteenlopende tennistrainingen. Zowel voor beginners als gevorderden. Misschien wil je eerst eens ontdekken of tennis iets voor je is, of wil je je rackets weer eens afstoffen en de draad opnieuw oppakken. Het kan allemaal, alle niveaus kunnen bij ons terecht! We zorgen ervoor dat het trainingsplan goed aansluit op jouw niveau en wensen. Onze tennisleraren zijn uiteraard KNLTB-gecertificeerd en hebben extra oog voor fysieke aandachtspunten. We geven privétraining en groepstrainingen voor zowel jeugd als senioren, onder andere bij BLTV, OTC De WarandeTC BredaTV ’t EiT.V. Huijbergen, Sportcentrum de Lindonk en Tennispark B2B.

In de wintermaanden kun je werken aan je tennisconditie met Fit4Tennis, een gevarieerd trainingsprogramma van 10 weken waarmee je een aanloop neemt naar de het nieuwe tennisseizoen.

Naast de clubtrainingen is er speciaal voor de tennistalenten uit de regio het Performance Center, waar een aanvullende trainingsaanpak wordt geboden, zowel fysiek als mentaal.

Pluspunten tennisschool:

▪      tennisactiviteiten op maat
▪      inloopspreekuren fysiotherapie
▪      fysieke trainingen

Gooi het balletje maar eens op via ons contactformulier

Scroll to Top