OTC De Warande

07616019-Header-tennis

OTC De Warande

In april 2019 zal Vitasports actief gaan zijn bij OTC De Warande.

OTC De Warande is een gezellige en een actieve tennisvereniging, gelegen in een mooie groene omgeving tussen andere sportaccommodaties.

Het tennispark beschikt over 11 SmashCourt banen, allemaal voorzien van LED verlichting en een minibaan. Het hele jaar door kan er buiten getennist worden.
Het ruime en sfeervolle clubhuis is modern en voorzien van goede faciliteiten. Vanaf twee grote zonneterrassen kan er naar de wedstrijden op de banen worden gekeken.

De vereniging biedt onderdak aan alle leeftijden en alle tennisniveaus. Zij kent een sterke competitie met veel deelnemende teams op alle niveaus. Er wordt voorjaars, -najaars- en wintercompetitie gespeeld.


 

*Let op: indien de groepsgroottes afwijken van bovenstaande tabel dan zal het bedrag of de trainingsduur in overleg naar rato aangepast worden.

Voor deelname aan de clubtrainingen dient men lid te zijn van OTC De Warande.
Voor deelname aan trainingen op het Performance Center van Vitasports is geen lidmaatschap vereist (hierop is een selectieprocedure van toepassing, informeer naar de voorwaarden via performancecenter@vitasports.nl of klik hier voor informatie).

Scroll to Top