OTC De Warande

07616019-Header-tennis

OTC De Warande

Vanaf april 2019 is Vitasports actief bij OTC De Warande.

OTC De Warande is een gezellige en een actieve tennisvereniging, gelegen in een mooie groene omgeving tussen andere sportaccommodaties.

Het tennispark beschikt over 11 SmashCourt banen, allemaal voorzien van LED verlichting en een minibaan. Het hele jaar door kan er buiten getennist worden.
Het ruime en sfeervolle clubhuis is modern en voorzien van goede faciliteiten. Vanaf twee grote zonneterrassen kan er naar de wedstrijden op de banen worden gekeken.

De vereniging biedt onderdak aan alle leeftijden en alle tennisniveaus. Zij kent een sterke competitie met veel deelnemende teams op alle niveaus. Er wordt voorjaars, -najaars- en wintercompetitie gespeeld.

Rolstoeltennis

Rolstoeltennis is een leuke sport voor mensen met een beperking of blessure die toch ‘gewoon’ willen tennissen. Daarom biedt Vitasports zowel voor jong als oud rolstoeltrainingen aan bij OTC De Warande. De trainingen worden verzorgd door tennistrainers die ook actief zijn in het beroep fysiotherapie. Dit biedt de ideale leeromgeving voor de rollers. Interesse? Schrijf je dan nu in voor de Maak Kennis Met Tennis Rolstoeltennis.

Aanbod zomertrainingen 2020:

Locatie: OTC De Warande  – smashcourt banen

  • Let op 1: Indien de groepsgroottes afwijken van bovenstaande tabel heeft Vitasports het recht om altijd de tijd naar rato aan te passen. Indien alle personen het eens zijn kan het bedrag naar rato aangepast worden en blijft de tijdsduur gelijk.
  • Let op 2: Voor deelname aan de clubtrainingen dient men lid te zijn van OTC De Warande. Voor deelname aan trainingen op het Performance Center van Vitasports is geen lidmaatschap vereist (hierop is een selectieprocedure van toepassing, informeer naar de voorwaarden via performancecenter@vitasports.nl of klik hier voor informatie)

Inschrijven zomertraining 2020

 

Overzicht lessen OTC de Warande zomerseizoen 2020

Scroll to Top