OTC De Warande

07616019-Header-tennis

OTC De Warande

In april 2019 zal Vitasports actief gaan zijn bij OTC De Warande.

OTC De Warande is een gezellige en een actieve tennisvereniging, gelegen in een mooie groene omgeving tussen andere sportaccommodaties.

Het tennispark beschikt over 11 SmashCourt banen, allemaal voorzien van LED verlichting en een minibaan. Het hele jaar door kan er buiten getennist worden.
Het ruime en sfeervolle clubhuis is modern en voorzien van goede faciliteiten. Vanaf twee grote zonneterrassen kan er naar de wedstrijden op de banen worden gekeken.

De vereniging biedt onderdak aan alle leeftijden en alle tennisniveaus. Zij kent een sterke competitie met veel deelnemende teams op alle niveaus. Er wordt voorjaars, -najaars- en wintercompetitie gespeeld.

Jeugd all-in pakket plus

OTC De Warande werkt met een all-in pakket voor de jeugdspelers. Er is keuze tussen een Basis Pakket en een Plus Pakket.
Het Plus Pakket is inclusief een training van Vitasports. Voor beide pakketten is het mogelijk om in te schrijven via: https://www.otcdewarande.nl/alles-in-1jeugd/
Als je je inschrijft voor het plus pakket, moet je wel even ook hieronder inschrijven met voorkeur en beschikbaarheid voor de training. De betaling voor de training vindt plaats via OTC De Warande bij het Alles-in-een plus pakket.

Rolstoeltennis

Rolstoeltennis is een leuke sport voor mensen met een beperking of blessure die toch ‘gewoon’ willen tennissen. Daarom biedt Vitasports zowel voor jong als oud rolstoeltrainingen aan bij OTC De Warande. De trainingen worden verzorgd door tennistrainers die ook actief zijn in het beroep fysiotherapie. Dit biedt de ideale leeromgeving voor de rollers. Interesse? Schrijf je dan nu in voor de Maak Kennis Met Tennis Rolstoeltennis.

Kennismakingsaanbod

Vanaf april zullen wij met ons volledige aanbod starten bij jullie op het park. Voor de periode februari en maart hebben wij een kennismakingsaanbod samengesteld met een gereduceerd tarief voor zowel de jeugdleden als de volwassen leden. Dit met als doel om in deze periode toch te kunnen blijven trainen en alvast kennis te maken met de nieuwe trainers van Vitasports. Alle jeugdleden kunnen zich inschrijven voor een training/clinic op woensdag voor 6 weken. Afhankelijk van niveau en groepsgrootte zullen er 1 of 2 trainers aanwezig zijn. De volwassen leden bereiden wij graag voor op het voorjaar middels een verkorte cyclus Fit4Tennis, een combinatie van tennis- en fysieke oefeningen op de tennisbaan. Dit zal plaatsvinden op woensdag van 19:00 uur tot 20:00 uur en zal eveneens 6 weken aangeboden worden.

Kosten
Jeugd training/clinic 6 weken 60 min: EUR 30,-
Jeugd training/clinic losse les 60 min: EUR 7,50
Fit4Tennis 6 weken 60 min: EUR 60,-
Fit4Tennis losse les 60 min: EUR 12,50

Tijden
Woensdag van 17.00/18.00 uur voor blauw & rood
Woensdag van 18.00/19.00 uur voor oranje, groen & geel
Woensdag van 19.00/20.00 uur Fit4tennis voor volwassenen
(Mocht je vragen hebben in welke kleur je speelt neem dan contact op via office@vitasports.nl)

Trainingsdata
Woensdag 6 – 13 – 20 – 27 feb
Woensdag 13 – 20 mrt

Mochten er vragen zijn neem gerust contact op via office@vitasports.nl .

Inschrijven kan via: http://www.plan2play.be/NL/P2P_inschrijven_lessen.asp?club=VTS127

Regulier aanbod zomertrainingen vanaf 1 april 2019: (inschrijving ook al mogelijk)

*Let op: indien de groepsgroottes afwijken van bovenstaande tabel dan zal het bedrag of de trainingsduur in overleg naar rato aangepast worden.

* Aan de hand van de BTW verhoging  van 6% naar 9% zijn de prijzen vanaf 1 januari hierop aangepast.

Voor deelname aan de clubtrainingen dient men lid te zijn van OTC De Warande.
Voor deelname aan trainingen op het Performance Center van Vitasports is geen lidmaatschap vereist (hierop is een selectieprocedure van toepassing, informeer naar de voorwaarden via performancecenter@vitasports.nl of klik hier voor informatie).

Scroll to Top