Tennisstimulering

07616019-Header-tennis

Tennisstimulering

Om te voldoen aan onze ambities en de clubs te helpen verzorgen we samen met de verenigingen en de scholen in de buurt diverse activiteiten voor tennisstimulering. De ene keer op de club de andere keer op een school in de buurt. Het doel mag duidelijk zijn, nieuwe aanwas voor de vereniging en kennismaken met de beginselen van deze mooie sport.

Open dagen

Informatie BLTV

Alle basisschoolkinderen zijn op woensdag 28 maart welkom voor de open middag bij BLTV. Aansluitend is het mogelijk om een Maak kennis met Tennis pakket af te sluiten.

Klik hier om in te schrijven voor Maak kennis met Tennis BLTV

Informatie TC Breda

Klik hier om in te schrijven voor jeugdtraining TC Breda

Alle basisschoolkinderen zijn op maandag 2 april (2e paasdag) welkom voor de open middag bij TC Breda. Aansluitend is het mogelijk om in te stromen in de jeugdtraining bij TC Breda

Dit aanbod is bedoeld voor alle kinderen met een basisschoolleeftijd. Training zullen plaatsvinden tussen 9 april en 19 juni op iedere woensdag (m.u.v. week 17). Bij 10 of meer aanmeldingen zal op de dinsdag een 2e trainingsmoment worden toegevoegd.

* dagen/tijden zijn op voorbehoud van definitieve planning

Training kan op drie verschillende manieren worden afgenomen:

  1. Losse lessen

Heeft uw kind zin om een keer te tennissen? Heeft uw kind zin om een keertje extra te tennissen? Of is uw kind met een vriendje spelen die naar tennistraining gaat en graag een keertje mee wil trainen? Dan zijn losse lessen ideaal te boeken! Boek hier uw losse les

  1. Rittenkaart (7x)

Wilt u kind vaker tennissen maar uw kind is regelmatig verhinderd. Door middel van deze rittenkaart kan zelf het moment van trainen worden bepaald. Het enige wat u moet doen, is de strippenkaart aan het begin van de les door de trainer te laten afvinken. Rittenkaart is geldig gedurende de gehele 1e  reeks t/m 19 juni 2018.

  1. Onbeperkt

Wanneer er wordt gekozen voor een onbeperkt abonnement. Dan is uw kind op alle vooraf gecommuniceerde tijdstippen welkom om te komen tennissen. Het aantal momenten is afhankelijk van een aantal deelnemers dat zich heeft opgegeven, dit zal voor het begin van de cyclus worden gecommuniceerd.

Informatie T.V. Huijbergen

Zowel jeugd als volwassenen zijn op zondag 8 april welkom voor de open middag bij T.V. Huijbergen. Van 14.00-15.00 uur is er een programma voor jeugdleden, van 15.00-16.00 uur zal er programma zijn voor zowel jeugd als volwassenen. Aansluitend is het mogelijk om een Maak kennis met Tennis pakket af te sluiten.

Klik hier om in te schrijven voor Maak kennis met Tennis TV Huijbergen

Scroll to Top